Një aplikacion dating për gamers është në zhvillim
Dhe deri tani ka mbledhur rreth 2 milionë dollarë fonde Aplikacioni unik dating, Kippo merr 2 milion dollarë në financim të kapitalit të sipërmarrjes, me qëllim që të ndërtojë lidhje midis përdoruesve të që janë të dashuruar pas lojërave. Aplikacionet…