King Gothalion largohet nga Twitch dhe drejtohet në Mixer
Një tjetër streamer i madh është duke u shkëputur nga Twitch, për tu drejtuar në platformën streaming të Microsoft, Mixer. Cory ‘KingGothalion’ Michael, i njohur kryesisht për streame të lojës Destiny, njoftoi se që nga data 29 tetor, do të…