Tag: Kingdom: Classic

Kingdom: Classic është falas në Humble Store
Keni më pak se një javë kohë. E lançuar në 2015n, Kingdom është një lojë e stilit pixel për sfidat dhe menaxhimin e një mbretërie. Ju luani si një mbret ose mbretëreshë dhe është puna juaj, që të siguroheni që…