GTA Online sjell King of the Hill si dhe një makinë të re
Ocelot Jugular është Hannibal Lecter i makinave sportive Rockstar ka shtuar një game mode të ri në GTA Online të quajtur King of the Hill, që do të vendosë përballë 16 lojtarë, të ndarë në ekipe, në një betejë për…