fbpx
Huawei pushon 600 punonjës nga Futurewei si pasojë e vendimit të Trump
Huawei është duke hequr nga puna mbi 600 njerëz nga kërkimi Futurewei i tij në SHBA. Kompania e bëri këtë lajm zyrtar ditën e hënë, kur i nisi email-et zyrtare mbi 2/3 të stafit të punonjësve. Aty shpjegohej se duke…
Konsolat dhe lojërat e gjeneratës së ardhshme do të kushtojnë më shumë
Konkurenca e SHBA dhe Kinës për lidershipin në mallra shkëmbimi, po ndikon tani edhe botën e videolojërave. Tashmë prej muajsh, Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë qenë në një luftë për mallrat e shkëmbyera dhe tarifat e vendosura mbi importin…