Tag: kim chang-han

Një tjetër lojë Battle Royale do të dalë bazuar në PUBG
Prodhuesi Ekzekutiv i Krafton Inc, Kim Chang-han, ka konfirmuar se Krafton është duke punuar në një lojë të re Battle Royale, me bazë PUBG dhe planifikon ta lëshojë atë këtë vit. Gjithashtu u zbulua se një tjetër lojë e PC-së…