Ky streamer i Modern Warfare beri killstreak me një piano si controller
DeanoBeano, që u bë viral në Twitch para disa muajsh sepse përdori një drum kit për të bërë snipe në Modern Warfare, është rikthyer dhe këtë rradhë i ka treguar aftësitë e tij me një piano. Gjatë transmetimit të tij…