Sa është Kill/Death Ratio mesatare në Fortnite?
Nëse nuk e dinit, tani e mësuat Pas disa lojërave ku marrin shumë vrasje ose disa lojërave ku vdesin vazhdimisht, shumë do të pyesin veten se sa është KD Ratio mesatare në Fortnite, gjë e cila ju tregon nëse ju…
Një streamer në PUBG vret 3 lojtarë në 15 sekonda në makinë
Ai morri fitoren me 19 vrasje Një streamer i PUBG dhuroi vërtet spektakël në stream-in e tij të fundit. Streamer-i në Twitch TGLTN tregoi aftësitë e tij me armët duke sfiduar dhe legjendën shroud gjatë stream-it të tij dje. Ai…