Mudita Pure është telefoni më minimalist që kemi parë deri më sot
I dizenjuar nga një prej themeluesve të CD Projekt Red, telefoni mban deri në 14 ditë bateri. Teksa pjesa tjetër e CD Projekt Red është e zënë me Cyberpunk 2077, një nga themeluesit e kompanisë, Michal Kiciński është duke sjellë…
Kickstarter ndalon imitimin e GTA Online RAW dhe kthen donacionet
Loja dukej se premtonte shumë më shumë nga sa mund të realizohej Më herët sot, Kickstarter-i për RAW, një sandbox MMORPG e ndërtuar në mënyrë të ngjashme me GTA Online, u ndalua dhe mbështetësit e saj morrën një email nga Kickstarter…
Subverse: Pornoja sci-fi me më shumë buxhet nga lojërat e Kickstarter
Të gjithë ju me fetishe ndaj videolojërave lexojeni këtë Studio FOW është një studio animimi e dedikuar ndaj CG porn, që kryesisht paraqet femra me dëshira të larta seksuale në narrativën e lojërave të tyre. Tani studioja ështe duke punuar…