Tag: Khaby Lame

Khaby Lame mund të kalojë Charli D’Amelio dhe të bëhet tiktoker më i ndjekur
Komediani TikToker Khaby Lame duket se do të kapërcejë Charli D’Amelio dhe të bëhet llogaria më e ndjekur e në TikTok ndërsa ai ngrihet në radhët e tij me një shpejtësi të pabesueshme. Që kur ajo filloi të ngarkonte video…
Khaby Lame tashmë ka më shumë ndjekës në TikTok sesa Addison Rae
Khaby Lame ka arritur të kapërcejë Addison Rae në ndjekësit në TikTok, duke e bërë atë personin e dytë më të ndjekur në platformë - dhe me një rritje kaq të shpejtë të ndjekësve, duket se ai mund të mundë…