fbpx
Pulë dhe para në eventin e rradhës të KFC Gaming
Kush nuk e do një turnament ku mund të fitosh pulë KFC Gaming ka në plan të sjellë një event për Rainbow Six Siege me "para dhe pulë"/"cash and chicken". Kjo pasi loja e Ubisoft fitoi World Cup games këtë…