fbpx
KFC do të zhvillojë një tournament në CS:GO ku mund të merrni pjesë dhe ju
Merrni pjesë për një mundësi për të shkuar në Berlin Major 2019! Këtë vit, me anë të projektit ndërkombëtar KFC Battle, KFC do të zhytet në botën kompetitive të CS:GO dhe Dota 2 me një tournament esport-i për këto dy…