Tag: key

Si të luani CS:GO dhe të fitoni para
Çdo lojë e madhe ka një ndjekje të fortë. Counter-Strike nuk është ndryshe, dhe një pjesë e kësaj është sepse loja ka një treg shumë të madh. Shitja dhe blerja e skins të armëve dhe dorezave, stickers dhe kutitë i…
CS:GO ndalon rishitjen e Case Keys për të luftuar pastrimin e parave
Megjithatë, çelësat ekzistues nuk preken nga kjo Case Keys në Counter-Strike: Global Offensive, të cilat blihen me para reale dhe përdoren për të hapur loot boxes në lojë, nuk mund të rishiten. Me fjalë të tjera, çelësat nuk do të…