Tag: Kevin the Cube

Një skin nga Kevin the Cube do të vijë në Season 5 të Fortnite
Ka patur shumë spekulime se Kevin the Cube do të rikthehet në Fortnite në 2021. Kishte gjasa që content-i i lidhur me Kevin do të vinte në Season 6, por sipas leaks të dalë së fundmi, ai do të vijë…
Leak: Kevin the Cube do të rikthehet në Fortnite
Me ardhjen e update v10.20 në Fortnite, datminers u kënaqën duke zbuluar informacione të reja në file-t e lojës. Lajmi i mirë është se dy loading screens janë gjetur për Week 5 dhe Week 6 dhe sipas tyre kemi kthimin…