Ninja diskuton me Kevin Hart për Mixer dhe brandin e tij
Ninja mund të mos ketë të njejtën shikueshmëri që kishte gjatë klimaksit të tij në verën e 2018s në Twitch, por gjatë një interviste me Kevin Hart, gamer-i tha se lëvizja e tij nga Twitch në Mixer lidhej me brandin…