Tag: kenny mcwild

Twitch do të sjellë një emote të ri PogChamp çdo 24 orë tani
Dy ditë më parë, Twitch hoqi emote-in e njohur PogChamp pas komenteve të diskutueshme nga fytyra pas tij, por tha se do të gjente një mënyrë për "ndjenjën dhe përdorimin e Pog për të jetuar më tej" duke bashkëpunuar me komunitetin…