Tag: kena bridge of spirits

Kena: Bridge of Spirits Review
Është e dukshme që ember lab zhvilluesi i Kena: Bridge of spirits filloi si një studio animacioni. Vetëm duke parë këtë botë të mrekullueshme dhe modelet e personazheve pixar, ju tregon se ky është një ekip që ka një përvojë…