Tag: këmbësorë

Këmbësorët e GTA 6 do të krijojnë rrugën e tyre të të ecurit
Grand Theft Auto 6 duket se po i rrit standartet për NPC që do të mbushin open-world-in e saj. Sipas një patente të zbuluar së fundmi , kompania mëmë Take-Two Interactive ka punuar në një "sistem dhe metodë për navigimin…