Tag: Kazuya Mishima

Kazuya Mishima i Tekken vjen në Super Smash Bros Ultimate
Kazuya Mishima tani është në dispozicion në Super Smash Bros Ultimate, duke sjellë me vete një stil luftimi tepër kompleks dhe përditësimin 12.0 për lojë. Përfaqësuesi i Tekken është luftëtari i pestë që bashkohet me Ultimate si pjesë e Fighters…