Tag: KAY/O

KAYO pritet të marrë një buff në VALORANT
Nuk ka kaluar shumë kohë që agjenti më i ri i Valorantit, KAY/O iu shtua gjuajtësit, por tashmë është e qartë se iniciatori është mjaft i dobët kur krahasohet me agjentët e tjerë në kategori. KAY/O aktualisht është duke zënë…
Kur mund të luani agjentin më të ri të Valorant, KAY/O?
Adhuruesit e VALORANT mund të presin një agjent të ri, battle pass dhe përditësime të tjera interesante kur të fillojë episodi i tretë, akti i parë. Një paketë speciale Give Back bundle do të jetë gjithashtu në dispozicion dhe fansat…