Tag: kawaki arc

Zbulohet forma e tmerrshme e Boruto
Më në fund pas një pritje të gjatë, Boruto: Naruto Next Generation prezanton formën berserk të Boruto Uzumaki në episodin më të fundit të serisë anime. Teksa Boruto: Naruto Next Generation është akoma në fazën e dytë të Kawaki arc,…
Sarada tregohet fantastike ne episodin e fundit të Boruto
Më në fund Boruto: Naruto Next Generations po i jep vëmendjen e duhur Sarada, vajza e Sasuke, nëpërmjet episodit të fundit të  kësaj serie. Momentalisht seria po kalon në fazën e Otsutsuki të Kawaki arc dhe një betejë e re…
Boruto zbulon opening dhe ending theme të reja për Kawaki Arc
Boruto: Naruto Next Generations ka debutuar sekuenca të opening dhe ending theme të reja në episodin më të fundit, si dhe po ndjek sagën Kawaki. Me këtë arc të ri (i quajtur "Kawaki Arc: Clash With Kara") vjen një set…