DLC e fundit e Marvel’s Avengers do të sjellë Kate Bishop
Kate Bishop bashkë me një villain të ri do të vijnë në The Taking AIM DLC që do të vijë më 8 dhjetor The Taking AIM DLC do të vijë në Marvel’s Avengers më 8 dhjetor dhe do të sjellë…
Kate Bishop është personazhi i parë në DLC e Marvel’s Avengers
Historia e saj do të ndërthuret me Clint Barton. Personazhi i parë në DLC falas të Marvel's Avengers do të jetë Kate Bishop, varianti i purpurtë i Clint Barton. Square Enix zbuloi planet e tij për Kate Bishop në prezantimin…