Tag: Katarina

Skins të reja High Noon vijnë në League of Legends
Çdo patch që League of Legends sjell, është i mbushur me skins të ndryshëm dhe kësaj here Riot Games ka vendosur që të sjellë skin të reja nga seria High Noon. Skins e reja që kanë ardhur në lojë nga…
Riot Games eksperimenton tek Katarina, Warwick dhe Urgot
Katarina, Warwick dhe Urgot mund të marrin disa buffs të konsiderueshme në patch-in e radhës të Leauge of Legends. Riot është duke provuar një seri ndryshimesh ndaj kampionëve në Public Beta Environment, duke synuar efektet on-hit dhe ndërveprimet me Conqueror…