fbpx

Tag: karakin

Karakin do të zëvendësojë Vikendi në PUBG Mobile
Pak ditë para se të lancohet harta e gjashtë e PUBG Mobile, Karakin i pritur do të jetë një hartë dy me dy kilometra ku 64 lojtarët do të luftojnë për Chicken Dinner. Me ardhjen e Karakin në 7 Prill…
Karakin do të shtohet në PUBG Mobile më 7 prill
Tencent ka zbuluar se një hartë e re Karakin do të shtohet në PUBG Mobile më 7 prill 2021. Ishte një nga gjërat më të pritura që do të transferohet në versionin mobile nga PUBG PC dhe së fundmi, harta…
Harta Karakin po vjen në PUBG Mobile
Mund të luhet tani në patch 1.3 beta Tencent lëshoi ​​sot 1.3.0 beta të PUBG Mobile. Pika kryesore e beta është harta Karakin, e cila do të bëhet harta e gjashtë e PUBG Mobile në lançim. Karakin u lëshua në…
A po vjen më në fund Karakin në PUBG Mobile?
Harta Karakin është përfolur prej kohësh për të arritur në versionin celular që nga lëshimi i saj global në versionin PC të lojës. Në të kaluarën, PUBG Mobile ka marrë rregullisht shumicën e hartave nga versioni PC i PUBG, përfshirë…
Ja çfarë ka ardhur në PUBG PC Patch 6.3
Panzerfaust do të vijë në Karakin. Update 6.3 i PlayerUnknown Battleground's është tashmë live, duke sjellë bashkë me të të shumëpriturën Panzerfaust në Karakin. Patch-i përfshin ribalancimin e armëve dhe Care Packages, rregullime të bugs dhe përmirësime të tjera në performancë.…
PUBG patch 6.2 notes – Team Deathmatch, ndryshime në granata, etj
Mode-i Team Deathmatch i PUBG u konfirmua kohët e fundit si pjesë e patch-it 6.2. Tani oferta tjetër e Season 6 të lojës Battle Royale, kështu që është koha për të parë se çfarë përfshihen në update-tin 6.2 të PUBG…
PUBG rrit loot spawn në Karakin
Luftime nga afër dhe black zones janë duke i pritur lojtarët në kërkim të një chicken dinner në hartën më të fundit të PUBG, Karakin. Sado që lojtarët duket të jenë duke e shijuar në maksimum hartën 2x2km, PUBG Corp…
Kjo është gjithçka që do të vijë në PUBG Season 6 dhe Update 6.1
Një hartë e re dhe shumë më shumë pritet të vijnë PlayerUnknown's Battlegrounds pritet të marrë së shpejti një update të ri dhe të madh, i cili do të sjellë gjithashtu dhe nisjen e Season 6 në PUBG. Patch 6.1…
Harta e re e PUBG, Karakin, do të zëvendësojë Vikendi
Zbulohet zyrtarisht harta e pestë e PUBG Harta e pestë e PUBG do të vijë së shpejti dhe quhet Karakin. Pas disa testimeve fillestare, zhvilluesi PUBG Corp. zbuloi në rrejtet sociale emrin e hartës dhe gjithashtu publikoi dhe një trailer…