Tag: kana-boon

Boruto po “rikthen” një theme song nga Naruto
Naruto njihet për opening dhe ending theme(këngët me të cilat nis ose mbyllet anime) të cilat janë goxha ikonike. Dhe tashmë një prej artistëve të theme të Naruto po rikthehet kësaj here në Boruto për të sjellë një theme të…