Tag: Kakashi

Cilët karaktere nga Naruto meritojnë një Spin-off?
Naruto është një prej anime më të njohura kudo në botë si nga fëmijë por gjithashtu edhe nga të rritur. Dhe si gjithmonë fansat duan gjithmonë e më shumë diçka të re nga seria dhe kjo ka nxitur një debat…
Spin-offs të rinj të Naruto do të vijnë së shpejti
Naruto po përgatitet të festojë përvjetorin e tij të njëzetë dhe Jump Festa ka qenë platforma e përsosur për seritë shonen për të lënë të kuptohet se çfarë do të sjellë në të ardhmen. Me serialin e krijuar nga Masashi…
Shihni këtë cosplay të bukur të Kakashi nga Naruto
Ndërsa seria aktuale e Boruto: Naruto Next Generations është përqendruar në ninjat e fshatit Hidden Leaf duke marrë kolektivin e poshtër të njohur si Organizata Kara, një ninja ka munguar në procedurë pasi Kakashi i ka dorëzuar stafetën një brezi…