Tag: kakarot

Dragon Ball Super risjell mamanë e Goku
Dragon Ball Super risjell sërish nënën e Gokut, Gine me një rikthim emocional në kapitullin më të ri të serialit! Granolah the Survivor arc ka qenë unik për sa i përket asaj që ka ndodhur më parë pasi lufta kryesore…
DBZ Kakarot A New Power Awakens – Part 1 vjen me një trailer shpërthyes
Një trailer i ri është publikuar për Dragon Ball Z Kakarot A New Power Awakens - Part 1 DLC. Trailer i ri, i cili mund të gjendet më poshtë, përqendrohet në betejat intensive kundër Whis dhe Beerus i cili do…