Tag: kaitlyn siragusa

Amouranth mund të heqë dorë nga Twitch
Kaitlyn Siragusa e njohur si ‘Amouranth’ zbuloi se po e konsideron të largohet nga Twitch pasi u ngacmua përperformancën e saj në hot tub dhe postet ASMR por në fund vendosi të qëndronte. Amouranth ka komentuar në lidhje me kritikat…