CS:GO dhe The Witcher 3 takohen në këtë hartë të Kaer Morhen
Counter-Strike: Global Offensive dhe The Witcher 3 ndoshta nuk janë lojërat më tipike që mendon për të bashkuar me njëra-tjetrën, por duket se ka gjithmonë një herë të parë. Një modder i CS:GO e demonstroi këtë vetëm me një hartë…