Garena përdor kumarin për tu dhënë lojtarëve K/DA Akali Prestige Edition
Garena, distributori i Azisë Juglindore për League of Legends ka prezantuar një event të ri për skin-in K/DA Akali: Prestige Edition. Në vend që të shitet për Riot Points, një lojtar duhet të provojë fatin dhe të zgjedhë mes nëntë…