Tag: k/d ratio

Zbuloni renditjen e aftësive tuaja në Warzone me këtë grafik
Niveli i aftësive në një lojë të caktuar është absolutisht një çështje krenarie për shumë lojtarë. Lojtarët e Warzone janë gjithmonë në kërkim të vrasjeve për të treguar aftësitë dhe marifetet e tyre në lobbyt e tyre. Përdoruesi i Reddit…
Nvidia zbulon se lojtarët me më shumë FPS kanë K/D më të mirë
Sipas këtij studimi, 240 fps janë më mirë se 144 fps Vetëm pak njerëz nuk do ta pranonin se të luash lojëra me 60 fps është më mirë se me 30 fps, por a është kjo gjë e vërtetë dhe…