Tag: juvartsy

Shihni këtë super cosplay nga Jujutsu Kaisen
Jujutsu Kaisen është një nga serialet më të mëdha që po shfaqet tani, dhe anime është mjaft tërheqës për fansat. Nëse nuk e dinit, seriali i mbinatyrshëm u transmetua drejtpërdrejt këtë vit, dhe fansat tashmë janë duke parë hapat e…