Tag: Justin Bieber

Free Fire bashkëpunon me Justin Bieber për pesë-vjetor
Garena ka njoftuar një tjetër bashkëpunim interesant me një artist pop dhe këtë herë, Justin Bieber do të shihet në mbretërinë e Free Fire me një gamë të gjerë përmbajtjesh që vijnë në lojë, si dhe në frontin e mediave…
Justin Bieber zbulon të ardhmen e tij si Cupid, zoti i dashurisë
Justin Bieber ju dha fansave pamjen e parë të personazhit të tij të animuar si protagonisti i filmit Cupid, musical-it që momentalisht po prodhohet në Mythos Studios në Los Angeles. Veterani i industrisë së videove muzikore, Pete Candeland, është regjizori…
Këto janë 20 videot më të urryera në YouTube
Disa nga videot më të mospëlqyera në YouTube i përkasin PewDiePie, Justin Bieber, Logan Paul, James Charles dhe vetë YouTube në fakt, por kush është ekzaktësisht krijimi më i urryer në platformën e zotëruar nga Google? Këto janë 20 videot…