AI që bëri ban 20,000 lojtarë të CS:GO po mësohet si ta bëjë punën e saj më mirë
Rreth një muaj më parë ju informuam rreth një AI të quajtur Minerva, e cila u ndërtua nga Google dhe FACEIT për të bërë ban lojtarët që tregonin tendenca toksiciteti në Counter-Strike: Global Offensive. Minerva ka qenë aktive që në…