Postohet teaseri i parë i Justice League të Zack Snyder
Filmi vjen në 2021 në HBO Max. Përpara disa javësh u njoftua zyrtarisht se projekti i Zack Snyder për Justice League është duke u zhvilluar dhe do se do të vijë në HBO Max në 2021. Filmi kushtoi rreth $30…
Zhvilluesit e Rocksteady sinjlizojnë drejt një loje Justice League
Prej vitesh tashmë, njerëzit kanë qenë duke pyetur veten se çfarë ka qenë duke bërë skuadra e Rocksteady Studios. Zhvilluesit kanë qenë pak të heshtur kohët e fundit, por kjo nuk i ka ndaluar fansat nga spekulimet e tyre. Thashethemi…