Tag: just dance 2021

Ubisoft sjell ulje në lojërat e saj të fundit
Pranvera ka ardhur dhe Ubisoft ka sjellë ulje në shumë prej produkteve të saj duke përshirë këtu edhe shumë prej lojërave të saj të fundit. Ndër lojërat kryesore që Ubisoft ka lançuar së fundmi dhe që mund ta gjeni me…
Just Dance 2021 mirpret sezonin e dytë të quajtur Versus

Ubisoft njoftoi një content update të ri për Just Dance 2021, loja më e bukur Music e të gjitha kohërave, për të festuar sezonin e ardhshëm. Ky update u ofron perdoruesve të Just Dance 2021 content të ri falas duke…

Just Dance 2021 sjell ‘Once Upon a Dance’
Ubisoft njoftoi së fundmi një update të ri të përmbajtjes për Just Dance 2021, për të festuar sezonin e ardhshëm. Ky përditësim u ofron pronarëve të Just Dance 2021 përmbajtje të re falas duke përfshirë këngë premium të disponueshme për…
Just Dance po merr një këngë të League of Legends K / DA
Një nga këngët e reja të K/DA, "Drum Go Dum" po shtohet në Just Dance 2021 Grupi pop i League of Legends lëshoi një EP të tërë, me "Drum Go Dum" që ishte kënga që përmban balerinin kryesor të grupit,…