Tag: Just Chatting

Twitch streamer shpërthen pas Speed Dating Viewers në stream
Një nga gjërat e mëdha në lidhje me Twitch është se siguron një platformë për streamers që duan të ndajnë të gjitha llojet e interesave dhe hobi. Sigurisht, ka nga ata që besojnë se Twitch ka të bëjë me video…
Twitch vendosi një rekord të ri shikueshmërie në Maj
StreamElement ndan të dhënat e saj më të fundit mujore për 10 kategoritë më të mira në Twitch, bazuar në numrin e orëve të shikuara. Twitch ofron një qendër dixhitale për fansat në internet. Muajin e kaluar, komunitetet dhe shikuesit…
Twitch vazhdon të thyejë rekorde, kap 2.1 miliardë orë të ndjekura në Prill
Twitch edhe njëherë ka thyer rekordet e veta të shikueshmërisë. Sipas të dhënave nga Rainmaker.gg, partneri i analizave së StreamElements, muaji prill shënoi herën e tretë që platforma ka vendosur një rekord për orë të shikuara vetëm në vitin 2021…
GTA 5 po merr vendin e Just Chatting si kategoria më e ndjekur e Twitch
Just Chatting mban kurorën në Twitch, megjithatë, pasi muajt janë ndërruar nga Prilli në Maj, vendi është marrë nga Grand Theft Auto 5 pasi GTA RP vazhdon të jetë nje sukses. Ka pasur disa përsëritje të GTA RP gjatë viteve…