Just Cause po vjen në Android dhe iOS në 2021
Just Cause, një lojë falas për të luajtur, do të vijë në pajisjet mobile vitin e ardhshëm, njoftoi Square Enix gjatë The Game Awards. Loja do të shfaqë katër modes loje, duke përfshirë multiplayer kompetitiv, misione co-op dhe më shumë.…