Tag: just cause 4

Një lojë e re open-world Just Cause po zhvillohet
Përpara zbulimeve të mëdha në Summer Game Fest, Square Enix ka konfirmuar në mënyrë të çuditshme Just Cause 5 - ose, të paktën, se një "titull i ri" në ekskluzivitetin e lojërave të botës së hapur Just Cause është në…
Këto do të jenë lojërat falas për Dhjetorin në PlayStation
Seti i parë i lojërave falas për epokën e PS5 po vjen Worms Rumble, Just Cause 4 dhe Rocket Arena janë lojërat falas të Dhjetorit me PlayStation Plus, njoftoi Sony. Të treja lojërat do të jenë në dispozicion si në…
Just Cause 4 dhe Wheels of Aurelia janë falas në Epic Store këtë javë
Just Cause 4 dhe Wheels of Aurelia janë falas për tu marrë këtë javë në Epic Games Store, duke i marrë vendin Close to the Sun dhe Sherlock Holmes: Crimes & Punishments. Një lojë open-world aksion-aventurë, Just Cause 4 është…
Just Cause 4 Review
E njoftuar në E3 2018, loja aksion-aventure Just Cause 4 për PS4, Xbox One dhe Windows PC ju vendos në rolin e protagonistit të serive Rico Rodriguez. Në Just Cause 4 ju do të përshkoni rrugën e vendit ekzotik të quajtur…
Traileri i fundit i Just Cause 4 tregon kaos dhe mot ekstrem
Ka një listë të shkurtër gjërash që një person dëshiron në një lojë Just Cause dhe shumica e tyre janë shpërthime. Okay shpërthime, ndjekje me makina, armë dhe Rico Rodriguez për të na vjedhur vëmendjen. Traileri i cili sapo ka…