Tag: junji ito

Netflix do të sjellë një seri anime horror me Junji Ito
Së fundmi Netflix ka njoftuar se do të punojë me Junji Ito për të sjellë një seri të re anime e cila do të sjellë historitë më të mëdha dhe më të mira horror. Për të gjithë ju që nuk…
Hideo Kojima dhe Junji Ito mund të sjellin një lojë horror
Një bashkëpunim midis dy krijuesëve japonezë do të ishte fantastik. Nuk e dimë ende se si do të jetë loja e re e Hideo Kojima, por thuhet se ajo do të jetë diçka horror. Artisti i njohur i mangave horror…