Tag: jungle

Shen jungle dominon ne League of Legends meta
Shen xhungla ngadalë po merr përsipër metën e League of Legends - ja pse Shen ka qënë një zgjedhje e popullarizuar drejt fundit të Sezonit 10. Ai ka marrë një numër buffs, veçanërisht në Patch 10.6 duke rritur dëmtimin e…
Nocturne mund të bëhet rework në Season 10 të League of Legends
Mesa duket Riot dëshiron që Nocturne të bëhet sërish një jungler Nocturne ka kohë që po luhet shumë në League of Legends, por kryesisht si mid laner dhe jo si jungler. Ai ka qënë historikisht një prej junglers me ganks…
Riot do të tentojë të përmirësojë jungle në Patch 10.8
Siç e do tradita, jungle ndryshohet çdo vit Dizenjuesi kryesor i gameplay të League of Legends, Mark “Scruffy” Yetter tregoi disa prej ndryshimeve që pritet të vijnë në Patch 10.8 në një dev post. Një prej ndryshimeve kryesore ka si…
Edhe më shumë kampionë do të bëhen junglers në League of Legends
Riot duket se po përqëndrohet shumë tek junglers Numri i kampionëve që janë junglers në League of Legends do të rritet edhe më shumë në Patch 10.5 të League of Legends. Drejtori i dizajnit të gameplay Scruffy dha më shumë…