Tag: jump fest 19

Fansat e Haikyuu mezi po e presin sezonin 5
Haikyuu i ka argëtuar fansat që nga viti 2012, dhe anime ka qenë për shumë kohë një hit. Debutimi i sezonit të parë solli Hinatan dhe Kageyaman në ligat kryesore, pasi përralla e tyre e ndërthurte sportin dhe miqësinë siç…