Postohet trailer-i i ri i Jumanji: The Next Level
Të gjithë ju që e keni parë Jumanji jeni të paparë. Ju të tjerët thjesht nisuni dhe shikojeni tani. Një film i ri i serive të Jumanji do të vijë së shpejti (13 dhjetor) dhe një trailer i ri është…