Ky streamer është bërë viral pasi ka kritikuar lojtarët toksikë të Among Us
YouTuber-i dhe streameri i Twitch Julien ‘julien’ Solomita ka folur në një klip që tashmë është bërë viral. Në të ai i tërhoqi vëmendjen lojtarëve të Among Us që nuk tregojnë respekt për lojtarët e tjerë në lojë. Në klipin që…