Tag: jujutsu tech

Raportohet se Jujutsu Kaisen do të bëjë një pauzë të shkurtër në tetor
Jujutsu Kaisen kohët e fundit pati një pauzë të madhe në fillim të këtij viti për shkak të shqetësimeve shëndetësore të krijuesit Gege Akutami, dhe duket se historia e Yuji Itadori që shfaqet në Weekly Shonen Jump do të marrë…
Një nga karakteret e mëdha të Jujutsu Kaisen do të ndryshojë
Jujutsu Kaisen ka shpjeguar një nga ndryshimet e mëdha në karakterin e Toge Inumaki për filmin e ardhshëm Jujutsu Kaisen 0! Në vend që të vazhdonte më tej me një sezon të dytë siç e prisnin shumë fansa, ekskluziviteti i…