Çfarë duhet të shohin fansat e anime këtë sezon vjeshte
Anime e reja të cilat do të dalin këtë vjeshtë dhe që duhet t’i shikoni Ndryshe nga sezonet e tjera, vjeshta kësaj here sjell shumë anime të cilat ndoshta nuk i kemi dëgjuar më përpara por nga të cilat nuk…