Ja se si të vrisni Juggernaut në Warzone
Këtu janë disa këshilla që mund t'ju ndihmojnë të eleminoni juggernaut Që nga prezantimi i juggernaut në Warzone në korrik, lojtarët kanë parë mënyra për të vrarë më lehtë kafshën e blinduar. Modaliteti i lojës tashmë kërkon shumë punë ekipore…
Juggernaut bëhet nerf në Warzone… disi
Mbretërimi i shkurtër i terrorit të Juggernaut në Call of Duty: Warzone ka gjasa t'i vijë fundi Patch notes u postuan në Twitter që detajojnë ndryshimet. Juggernaut crate është hequr në Buy Back Solos, si dhe Most Wanted contract. Për…