Update i ri Warzone heq helikopterët dhe shton Juggernaut Royale
Këto janë ndryshimet që Warzone dhe MW sjell Infinity Ward ka shtyrë një perditsim të ri të listës së dëgjimit për të dy Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone dhe ndërsa shton disa mënyra në lojë si Juggourdnaut Royale,…