Tag: judgment

Lost Judgment Review
A është e justifikuar hakmarrja ndonjëherë? A mundet një person të marrë drejtësinë në duart e veta dhe të bëj zgjedhjet apo duhet t'i lihet gjithmonë një sistemi gjyqësor i cili ka shumë të meta në të që mund të…
Judgment, loja nga zhvilluesit e Yakuza, tashmë ka një datë lançimi
Përgatituni për Judgment këtë verë. Judgment do të vijë edhe për ne këtej nga perëndimi. Sega njoftoi se loja nga studioja pas Yakuza do të vijë në PS4 në 25 qershor. Ata që i bëjnë pre-order do të mund ta…
Zhvilluesit e Yakuza sjellin lojën Judgment në Europë dhe Amerikë
Judgment vjen në 2019 për PS4 Zhvilluesi pas lojës Yakuza, Sega do të sjellë lojën Judgment në Amerikën Veriore dhe Europë rreth verës së 2019s për PlayStation 4. Loja do të lançohet pasnesër, në 13 dhjetor në Japoni. Krahas njoftimit se loja do…