fbpx
Zbulohet DLC Judgement of Atlantis në Assassin’s Creed Odyssey
Judgement of Atlantis është episodi i tretë dhe i fundit i serive DLC The Fate of Atlantis të Assassin's Creed Odyssey. Ubisoft ka zbuluar edhe datën zyrtare të lançimit të kësaj DLC përmes një fotoje. Gjithçka që dimë mbi të deri tani…